HaavaVEX VET HAAVASUIHKE (1 × 125ml)

24,90 €
199,20 € / l
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 125ml
Tuotenumero (Muu) 9516490

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

HaavaVEX® VET HAAVASUIHKE muodostaa suojaavan esteen, joka edistää haavojen, hiertymien, ihovaurioiden ja erityisesti erittävien haavojen paranemista.

Käyttötarkoitus:

HaavaVEX® VET HAAVASUIHKE muodostaa suojaavan esteen, joka edistää haavojen, hiertymien, ihovaurioiden ja erityisesti erittävien haavojen paranemista.

HaavaVEX® VET haavasuihke sopii kaikille eläimille.

Annostelu:

KÄYTTÖOHJEET
1. Puhdista ja kuivaa iho huolellisesti ennen tuotteen käyttöä.
2. Tuote on ravistettava hyvin ennen käyttöä.
3. Suihkuta ohut kerros tuotetta ainoastaan haava-alueelle 10 cm:n etäisyydeltä.
4. Peitä haava nuolemisen estämiseksi.
5. Annostele kerran päivässä.

Ainesosaluettelo:

SCX (Silica Dioxide functionalized with Silver Ions and Chlorhexidine), Kaolin, Silica, Sodium Hyaluronate. Ponneaine: butane-propane mixture

Huomioitavaa:

KÄYTÖN VAROTOIMET: Vain ulkoiseen käyttöön, vältä nuolemista ja kontaktia silmien kanssa. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Jos ainetta niellään tai sitä joutuu silmiin, on hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon tai soitettava myrkytystietokeskukseen ja kerrottava tuotteen tiedot. Ei saa käyttää, jos pakkaus on avattu tai vahingoittunut. Ei saa steriloida. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen. Älä käytä yhdessä desinfiointiaineen kanssa. Älä käytä viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Lopeta käyttö, jos ilmenee epätavallisia ihoreaktioita. Käyttö ei edellytä lääketieteellistä koulutusta.

Säilytys:

Painepakkaus: Voi puhjeta kuumentuessa. Suojattava auringonvalolta. Ei saa altistaa alle 5 °C- tai yli 50 °C -lämpötiloille. Ei saa lävistää tai polttaa, myöskään tyhjänä. Käytettävä vain ilmoitettuihin tarkoituksiin. Älä suuntaa kohti silmiä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Pidettävä etäällä lämmöstä, kuumista pinnoista, kipinöistä, avotulesta ja muista syttymislähteistä. Tupakointi kielletty. Älä suihkuta avotuleen tai muihin syttymislähteisiin. Käytettävä vain avoimissa tiloissa.

Koko:

Nettomäärä: 125 ml

Muut tiedot:

Valmistaja PAVIA FARMACEUTICI s.r.l.