COTHIVET VET HAAVASUMUTE (1 × 30ml)

19,60 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 334714

Markkinoija

Vetcare Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Cothivet on desinfioiva sumute eläinten haavojen käsittelyyn. Se sisältää kasviuutteita, joilla kansanparannusperinteen mukaan on huomattu olevan bakteereiden kasvua estävä ja haavan paranemista edistävä vaikutus.

 

Käyttötarkoitus:

Cothivet on desinfioiva sumute eläinten haavojen käsittelyyn. Se sisältää kasviuutteita, joilla kansanparannusperinteen mukaan on huomattu olevan bakteereiden kasvua estävä ja haavan paranemista edistävä vaikutus.Cothivet tuoksuu voimakkaasti yrteiltä. Aromaattinen haju estää eläintä nuolemasta haavaa ja karkottaa kärpäsiä haava-alueelta.

Annostelu:

Cothivetia voidaan käyttää kaikilla eläinlajeilla haavojen ja tulehtuneiden ihoalueiden puhdistukseen. Puhdista likainen haava ensin vedellä. Suihkuta Cothivetia suoraan haavan päälle 3-4 kertaa päivässä kunnes haava on parantunut.Samoin käsitellään hevosen liikalihaa. Cothivetia voidaan käyttää myös hauteena esimerkiksi hevosen jalassa. Kostuta puhdas haavataitos Cothivetillä ja kiinnitä se siteellä haavan päälle.

Ainesosaluettelo:

Hydrokotyyliuute 89,5 %, laventeliöljy 5,8 %, rosmariiniöljy 1,5 %, hevoskastanjauute 1,2 %, timjamiöljy 0,9 %, sypressiöljy 0,8 %, mailasöljy 0,16 %, asteriuute 0,14 %.

Tekniset tiedot:

Cothivetissa ei ole ponnekaasua.
Suihke on tasainen, eikä pullo pihise.

Huomioitavaa:

Pohja-aineena on käytetty alkoholia, joten valmiste kirvelee avohaavassa.

Koko:

Cothivet on riittoisaa: yhdellä 30 ml pullollisella voi suihkuttaa noin neliön suuruisen alueen.