Eucerin UreaRepair PLUS 10% Urea Foot Cream (1 × 100ml)

16,77 €
167,70 € / l
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100ml
Tuotenumero (Muu) 2211670

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

  • Jalkavoide kuivalle, erittäin kuivalle ja karhealle iholle
  •  Vaikuttaa välittömästi, kosteuttaa 48 tuntia
  •  Hoitaa kovettumia ja pehmentää kantapäiden ihoa
  •  Erinomainen halkeileville kantapäille

UreaRepair Plus Foot Cream 10% kosteuttaa intensiivisesti kuivia ja karheita jalkoja. Tarkasti valittuina ainesosina on mm. ureaa ja keramidia. Ne yhdessä sitovat ihoon kosteutta ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. Iho tuntuu sileämmältä ja kovettumat vähenevät. Vaikutus kestää jopa 48 tunnin ajan.

Jalkavoide sopii erinomaisesti myös ikääntyneelle iholle.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on tehokas ja hyvin siedetty myös erittäin kuivalla ja oireilevalla iholla.

Käyttötarkoitus:

Levitä jalkavoidetta aamuisin ja iltaisin puhtaisiin ja kuiviin jalkoihin. Hiero ja sivele tuotetta jalkoihisi, kunnes voide on täysin imeytynyt. Keskity erityisesti kantapäihin.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Urea, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic-Capric-Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Cocoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octyldodecanol, Sodium Lactate, Glyceryl Stearate SE, Distarch Phosphate, Ceramide NP, Lactic Acid, Arginine HCL, Sodium PCA, Cholesterol, Helianthus Annuus Seed Oil, Alanine, Carnitine, Glycine, Sodium Chloride, Dimethicone, Carbomer, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol