Multi-tabs Kids Kola-Lime Monivitamiini 90 purutabl

13,19 €
126,83 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90tabletti
Tuotenumero (Muu) 2145134

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Pureskeltava monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Makuna raikas kola-lime.



Annostelu:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 purutabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä. Pureskeltava monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste lapsille 3-vuotiaasta alkaen.


Huomioitavaa:

Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
Sisältää makeutusaineita.Sisältää fenyylialaniinin lähteen.
Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), L-askorbiinihappo, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, piidioksidi, natriumalumiinisilikaatti), makeutusaineet (polydekstroosi, asesulfaami K, neohesperidiini DC, aspartaami), nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, karbonyylirauta, kalsium-D-pantotenaatti, sinkkioksidi, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, stabilointiaine (arabikumi), makuaineet, gelatiini, retinyyliasetaatti, antioksidantit (natriumaskorbaatti, alfa-tokoferoli, butyylihydroksitolueeni [BHT]), pteroyylimonoglutamiinihappo, natriumselenaatti, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit, rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoesterit), fytomenadioni, hapettumisenestoaine (mononatriumsitraatti, sitruunahappo), kolekalsiferoli, syanokobalamiini.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.