Rela tipat + D3 8 ml

Tarjous
15,43 €
11,50 €
Tarjous voimassa 31.07.2024 23:59 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,43 €
Säästät 3,93 €
1437,50 € / LITER 1928,75 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 8ml
Tuotenumero (Muu) 2190775

Markkinoija

Oy Verman Ab

Uudistuneet Rela Tipat + D3 sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden sekä hyvin imeytyvää D3-vitamiinia pienelle lapselle ja vauvalle sopivassa muodossa. D3-vitamiinivalmisteiden käyttöä suositellaan lapsille ja nuorille Suomessa ympäri vuoden. Rela Tipat + D3 sopii täysiaikaisille vauvoille 2 viikon iästä lähtien. Valmiste on oliiviöljypohjainen eikä sisällä palmuöljyä. Uudistuneet Rela Tipat on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki.Annostelu:

5 tippaa päivässä annosteltuna lusikkaan tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Ravistettava.


Käyttötarkoitus:

Rela Tipat + D3 on monipuolinen yhdistelmä korkealaatuisia maitohappobakteereita sekä D-vitamiinia kätevästi samassa tipassa. Rela Tipat + D3 sopii koko perheelle ja täysiaikaisille vauvoille 2 viikon iästä alkaen.
Gluteeniton, maidoton, soijaton. Ei sisällä palmuöljyä.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä (alle 25 °C). Avattu pakkaus säilyy 6 viikkoa.


Ainesosaluettelo:

Oliiviöljy, maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. Lactis BLC), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), emulgointiaine (lesitiini), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), hapettumisenestoeine (E-vitamiini).
Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, maidoton, soijaton, sokeriton.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.