4Her Hair ravintolisä 60 kpl

28,31 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2253110

Markkinoija

Nordic Lifestyle Import Oy

Auttaa ylläpitamään naisten hiusten terveyttä ja pigmentaatiota. Edistää myös kynsien hyvinvointia ja solujen suojausta.



Annostelu:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Lääkkeiden käytön tai raskauden aikana suosittelemme sinua keskustelemaan lääkärin kanssa, ennen kuin aloitat ravintolisien käytön. Säilytetään huoneenlämmössä ja kuivassa paikassa suojassa suoralta auringonvalolta. Pidä lasten ulottumattomissa.
Ei suositella alle 18-vuotiaille lapsille.


Raskaus ja imetys:

Lääkkeiden käytön tai raskauden aikana suosittelemme sinua keskustelemaan lääkärin kanssa, ennen kuin aloitat ravintolisien käytön.


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), hirssiuute (Panicum miliaceum), koliinibitartraatti, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), rosmariiniuute (Rosmarinus officinalis), paakkuuntumisenestoaineet (ristisidottu natriumkarboksimetyyliselluloosa, kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkibisglysinaatti, E-vitamiini (D-alfatokoferyyliasetaatti), stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), niasiini/B3-vitamiini (nikotiiniamidi), natriumseleniitti, piidioksidi, pantoteenihappo/B5-vitamiini (kalsium-d-pantotenaatti), mangaanisulfaatti, L-kystiini, L-metioniini, kasviperäinen D3-vitamiini (kolekalsiferoli), kuparibisglysinaatti, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), B2-vitamiini (riboflaviini), foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo), B12-vitamiini (syanokobalamiini), D-biotiini, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli, väri (kalsiumkarbonaatti)).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.