Colonic Plus Mikrobiomi 80 kapselia

22,14 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 80kapseli
Tuotenumero (Muu) 9528128

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä Tributyriini - B2-vitamiinikapseli Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil ® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini) ja B2-vitamiinia limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille sekä suojaamaan soluja hapetusstressiltä.



Annostelu:

3 kapselia päivässä.


Käyttötarkoitus:

Eri mikrobien muodostamaa kokonaisuutta kutsutaan mikrobiomiksi ja jokaisessa kehon osassa, mm. ruoansulatuskanavassa, hengityselimissä ja ihossa on oma yksilöllinen mikrobiominsa. Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil ® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini) ja B2-vitamiinia limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille sekä suojaamaan soluja hapetusstressiltä.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.


Huomioitavaa:

Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä verenohennuslääkityksen kanssa.


Ainesosaluettelo:

ButyOil ® tributyriinivalmiste (auringonkukkaöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, butyraatti triglyseridimuodossa, banaaniaromi) (EU), Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Riboflaviini (ei-EU)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.