Ubicaps Ubikinoli 100 mg +C +Seleeni 40 kapselia

41,06 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40kapseli
Tuotenumero (Muu) 9527985

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä Ubikinoli - C-vitamiini - seleenikapseli Energia-aineenvaihdunnan ja vastustuskyvyn tueksi monipuolinen yhdistelmä ubikinolia, orgaanista seleeniä ja C-vitamiinia. Ubikinoli on ubikinonin eli koentsyymi Q10:n aktiivimuoto, joka imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytettävissä.



Annostelu:

1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera.


Käyttötarkoitus:

Energia-aineenvaihdunnan ja vastustuskyvyn tueksi monipuolinen yhdistelmä ubikinolia, orgaanista seleeniä ja C-vitamiinia. Ubikinoli on ubikinonin eli koentsyymi Q10:n aktiivimuoto, joka imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytettävissä. Ravintolisänä nautittu ubikinoli vaikuttaa suoraan elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.


Huomioitavaa:

Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Kaneka Ubiquinol™ stabiloitu jauhe P30 (arabikumi, Kaneka UbiquinolTM ubikinoli, dekstriini, L-askorbiinihappo)*, Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo*, Seleno-L-metioniini*, Paakkuuntumisenestoaineena mikrokiteinen selluloosa, Pintakäsittelyaineena rasvahappojen magnesiumsuolat *ei-EU
Saattaa sisältää jäämiä soijasta



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.