Electrolytes Poretabletti sitruuna 20 kpl

6,08 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20kpl
Tuotenumero (Muu) 343170

Markkinoija

New Organics Oy

Raikkaan sitruunan makuinen energiageeli legendaariselta HartSport-tuotemerkiltä. HartSport energiageeli sisältää nopeasti imeytyvää hiilihydraattia maltodekstriinistä ja fruktoosista - lisäksi geeli sisältää elektrolyyttitasapainoa edistävää magnesiumia. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, magnesium edistää lisäksi lihasten normaalia toimintaa. Geelin nopeasti imeytyvät hiilihydraatit toimivat elimistön pääasiallisena energianlähteenä kaikissa urheilulajeissa, mutta varsinkin pitkäkestoisissa ja kovatehoisissa harjoituksissa. Koska geeli ei sisällä kofeiinia, voit käyttää sitä suorituksen keston ja intensiteetin mukaisesti 2-4 pussia tunnissa. Geeli on täysin gluteeniton ja sopii myös herkkävatsaisille.



Annostelu:

Geelin nopeasti imeytyvät hiilihydraatit toimivat elimistön pääasiallisena energianlähteenä kaikissa urheilulajeissa, mutta varsinkin pitkäkestoisissa ja kovatehoisissa harjoituksissa. Koska geeli ei sisällä kofeiinia, voit käyttää sitä suorituksen keston ja intensiteetin mukaisesti 2-4 pussia tunnissa.
Geeli on täysin gluteeniton ja sopii myös herkkävatsaisille.


Käyttötarkoitus:

Energianlähde urheiluun.


Ainesosaluettelo:

Vesi, maltodekstriini, tärkkelyssiirappi, fruktoosi, happamuudensäätöaineet (omenahappo, magnesiumkarbonaatti, natriumsitraatti), suola, hyytelöimisaine (kaliumkloridi), limemehutiiviste, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), aromi (sitruuna). Gluteeniton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.