Apteq Cramvex 14 poretabl

Tarjous
10,38 €
7,50 €
Tarjous voimassa 30.06.2024 23:59 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 9,98 €
Säästät 2,88 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 14tabletti
Tuotenumero (Muu) 9269664

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Cramvex on vahva ja turvallinen yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia (B12 – B9 – B6 – B2 – B1). Cramvexin kaksitehoinen koostumus vaikuttaa lihaksiston lisäksi hermostoon. Magnesiumsitraatti edistää lihaksien ja hermoston normaalia toimintaa B-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaaAnnostelu:

Aikuisille 1 poretabletti päivässä liuotettuna lasilliseen vettä.


Käyttötarkoitus:

Hermoston ja lihaksiston hvyinvointiin.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus tiiviisti. Sisältää makeutusaineita. B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (20 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.


Ainesosaluettelo:

Trimagnesiumdisitraatti, happo (sitruunahappo), happamuudensäätöaine (natriumvetykarbonaatti), inuliini, tiamiinimononitraatti, väri (punajuurenmehujauhe), aromit, pyridoksiinihydrokloridi, makeutusaine (sukraloosi), riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, metyylikobalamiini. Makeutettu sukraloosilla.
Sisältää greippiaromia, jolla ei ole yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa.
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosiaTutustu huolella pakkausselosteeseen.