MULTI-TABS PREGNANT kalvopäällysteinen 120 tabl

20,42 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 2256394

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Multi-tabs Pregnant Multivitamin Monivitamiini 120 tablettia on suunniteltu raskaana oleville ja raskautta suunnitteleville. Ravintolisä edistää normaalia hedelmällisyyttä sekä kudosten normaalia kasvua. Se sisältää myös päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita jaksamisen ja vastustuskyvyn tueksi. Multi-tabs Pregnant Multivitamin Monivitamiini sisältää esimerkiksi: B6 ja B12-vitamiinia, mitkä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa C-vitamiinia, mikä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen Foolihappoa, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää raskauden aikaista kudosten kasvua Rautaa, mikä edistää normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista. Sinkkiä, mikä edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.



Annostelu:

Suositeltu annos: 1 tabletti vuorokaudessa. Ravintolisä. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, ferrofumaraatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojenmagnesiumsuolat, piidioksidi), sinkkioksidi, pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, talkki), sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboaviini, stabilointiaineet (arabikumi), kuparisulfaatti, kasviöljyt (kookos, palmunydin), pteroyylimonoglutamiinihappo, antioksidantit (alfatokoferoli, natriumaskorbaatti), liivate (nauta), natriumselenaatti, kromi(III)kloridi, kaliumjodidi, fytomenadioni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, väri (kalsiumkarbonaatti, rautaoksidit).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.