NORDAID SLEEP AID STRONG 1,95MG MELATONIINISUIHKE 30 ml

17,09 €
569,67 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2254449

Markkinoija

Harmonia Life Oy

Nordaid Sleep Aid Strong -melatoniinisuihke on nopeasti vaikuttava, suoraan suun limakalvoilta imeytyvä ravintolisä nukahtamisen tueksi ja aikaerorasituksen lievittämiseksi. Suihkeen sisältämä melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa: edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Suihkeen siältämä melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: edullinen vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Riittoisa pakkaus, 200 suihkausta (200 päiväannosta).Suositeltava vuorokausiannos sisältää melatoniinia 1,95 mg. Suihke on makeutettu steviasta saatavilla stevioglykosideilla.



Annostelu:

Aikuisille yksi suihkaus päivässä ennen nukkumaanmenoa. Suihkauta suoraan suuhun.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen.

Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa. Kun tuote otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa (tai pitkään käyttämättä olemisen jälkeen) painetaan pumppua voimakkaasti 3–4 kertaa.

Jos tuote on pitkään käyttämättä suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeutuman. HUOM! Älä avaa pullon suutinosaa (ilmaton tuote).


Käyttötarkoitus:

Nordaid Sleep Aid Strong -melatoniinisuihke on nopeasti vaikuttava, suoraan suun limakalvoilta imeytyvä ravintolisä nukahtamisen tueksi ja aikaerorasituksen lievittämiseksi.


Raskaus ja imetys:

Ei raskaana oleville tai imettäville.


Huomioitavaa:

RAVINTOLISÄ: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei alle 18-vuotiaille.


Ainesosaluettelo:

Vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), sitruunatäysmehutiiviste, alkoholi (etanoli), melatoniini, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit), emulgointiaineet (arabikumi, ksantaanikumi), rantaminttuöljy (Mentha Arvensis), appelsiiniöljy (Citrus sinensis).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.