Resource Activ Toffee-Banaani 4X200 ml

19,64 €
24,55 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 8000118

Markkinoija

Suomen Nestlé Oy

Resource® Activ on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasenerginen ja runsasproteiininen ravintojuoma, joka voi auttaa vajaaravittuja tai sen riskissä olevia henkilöitä saamaan tarpeeksi ravintoa.



Annostelu:

1–2 pulloa päivässä ravinnon lisänä tai ainoana ravintona lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.
Yksi pullo sisältää 200 ml juomaa, ja se voidaan nauttia myös useampana pienenä annoksena pitkin päivää.
Ravista juomaa ennen käyttöä ja tarjoile kylmänä. Voidaan pakastaa jäätelöksi.


Käyttötarkoitus:

Ravintojuoma on suunniteltu erityisest henkilöille, joilla vajaaravitsemus voi aiheuttaa komplikaatioita, esimerkiksi lihasmassan ja lihasvoiman vähenemistä, luiden haurastumista, lisääntynyttä kaatumistaipumusta, murtumia ja huonosti paranevia haavoja. Valmisteessa on tavallista alhaisempi hiilihydraattipitoisuus, joten se sopii henkilöille, joiden hiilihydraatintarve on alhaisempi. Sopii vain aikuisille.


Huomioitavaa:

Resource® Activ on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille.
Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön.


Ainesosaluettelo:

Vesi, maitoproteiinit, glukoosisiirappi, kasviöljyt (auringonkukka, rypsi), sakkaroosi, kuidut (frukto-oligosakkaridit, inuliini), kivennäisaineet (kalsiumlaktaatti, kaliumkloridi, kalsiumsitraatti, natriumsitraatti, magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumselenaatti, natriumfluoridi, natriummolybdaatti, kromikloridi, kaliumjodidi), kalaöljy, emulgointiaine (E471), L-leusiini, koliinibitartraatti, vitamiinit (C, E, B6, pantoteenihappo, niasiini, D, biotiini, foolihappo, A, K, B12, tiamiini, riboflaviini), aromit, L-karnitiini, stabilointiaine (E407), tauriini, väriaine*.
Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.
*

Väri:
Ananas: E160a
Vanilja-Mango: E160a
Toffee-Banaani: E150a
Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.
Halal-sertifioitu



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.