LaQ Botanic Natural express hiusnaamio ravitseva ja kosteuttava 250 ml

10,66 €
42,64 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 250ml
Tuotenumero (Muu) 9525939

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Ravitseva ja kosteuttava naamio, joka hoitaa ohuita ja kiillottomia hiuksia. Sisältää sekoituksen kosteuttavia ja pehmentäviä aineita, jotka toimivat sinulle, jos hiuksesi ovat heikot, ohuet, kuivat ja sähköiset. LaQ on vegaanista luonnonkosmetiikkaa - yhdistelmä vegaanisia ja luonnollisia ainesosia, upeita valmisteita, kauniita tuoksuja sekä ihania värejä.



Annostelu:

Hiero naamio pestyihin ja kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele sitten viileällä vedellä. Toista hoito 3-5 päivän välein.


Käyttötarkoitus:

EH-naamiona tuote sisältää pehmentäviä ja kosteuttavia aineita. Kosteuttavat ja veden haihtumista estävät aineet ovat lemmikkiuute (forget-me-not), hyaluronihappo ja D-pantenoli. Pehmentävät aineita ovat makeat manteli-, luumu- ja rypäleensiemenöljyt sekä sheavoi. Ne ??ravitsevat hiuksia intensiivisesti. Hienostunut, elegantti ja feminiininen tuoksu.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Panthenol, Myosotis Sylvatica Flower/Leaf/Stem Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Prunus Domestica Seed Oil, Cetrimonium Chloride, Sodium Gluconate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Parfum.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.