LaQ Kylpypommi Kiwi and Grapes 6x120 g

44,57 €
61,90 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 6 × 120g
Tuotenumero (Muu) 9521990

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Käsintehty, poreileva, vegaaninen kylpypommi kiwin ja greipin tuoksulla. Antaa iholle silkinpehmeän ja täydellisen kosteutuksen kuin voiteen käytön jälkeen. Rikastettu aktiivihiilellä, sheavoilla, makealla manteliöljyllä ja E-vitamiinilla. Kylpypommia voidaan käyttää myös osana kotihoitoa jalkojen ja käsien hoidossa. Kylpypommin tuoksu on allergeeniton. Sheavoi rauhoittaa ja suojaa ihoa, tekee siitä joustavan ja uudistaa sitä. Makea manteliöljy syväkosteuttaa, rauhoittaa ärsytystä, hidastaa ikääntymisprosessia ja parantaa ihon ulkonäköä. Se stimuloi ihon uusiutumista, ehkäisee epätäydellisyyksien muodostumista ja rauhoittaa. Aktiivihiili puhdistaa ihon poistamalla tehokkaasti epäpuhtauksia.



Annostelu:

Poista pallo suojakalvosta ja pudota se lämpimällä vedellä täytettyyn kylpyyn.


Huomioitavaa:

Älä niele. Vältä kosketusta silmiin. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä ja hakeudu lääkäriin. Älä käytä sairaalle iholle tai jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta käyttö välittömästi.


Ainesosaluettelo:

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Polysorbate 80, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Parfum, Cl 19140, Cl 42090. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.