ACO FACE HYDRATING VITAMIN B BOOSTER 30 ML

23,88 €
796,00 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2206936

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Runsaasti aktiiviainetta sisältävä tehokas seerumi, jonka kolmois -hyaluronihappo ja provitamiiini B5 tuovat välitöntä, intensiivistä ja pitkäaikaista kosteutta syvälle ihoon. Parantaa ihon elastisuutta, häivyttää juonteita ja vahvistaa ihon läpäisyestettä. Ihosta tulee kimmoisa, ja se saa terveen kuulauden.



Annostelu:

Levitä aamuin ja illoin ennen päivä- ja yövoidetta.


Käyttötarkoitus:

Runsaasti aktiiviainetta sisältävä tehokas seerumi, jonka kolmois -hyaluronihappo ja provitamiiini B5 tuovat välitöntä, intensiivistä ja pitkäaikaista kosteutta syvälle ihoon. Parantaa ihon elastisuutta, häivyttää juonteita ja vahvistaa ihon läpäisyestettä. Ihosta tulee kimmoisa, ja se saa terveen kuulauden. Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hellävarainen iholle. Kevyesti hajustettu.
INNOVAATIO: KOLMOIS-HYALURONIHAPPO - Suurimolekyylinen: kosteuttaa ihoa välittömästi -Pienimolekyylinen: syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja parantaa ihon kimmoisuutta - Ultrapienimolekyylinen: tasoittaa ihoa ja silottaa juonteita
PANTENOLI / PROVITAMIINI B5 rauhoittaa ihoa ja vahvistaa ihon läpäisyestettä
VAIKUTUS: 1. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tehokkaasti 2. Antaa kimmoisan ihon ja terveen hehkun 3. Silottaa juonteita 4. Vahvistaa ihon läpäisyestettä


Ainesosaluettelo:

Aqua, 1,2-Hexanediol, glycerin, propanediol, panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, hydrolyzed Hyaluronic Acid, hydrolyzed Sodium Hyaluronate, acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Benzoate, parfum.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.