Safehip AirX Unisex XXL 1 kpl

86,70 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9506854

Markkinoija

Steripolar Oy

SafeHip AirX Unisex lonkkasuojahousut, joissa on kiinteät suojat. Soveltuvat naisille ja miehille ja niissä on pehmeät ja sisään ommellut suojat, joka takaa sen, että suojat eivät katoa ja pysyvät paikoillaan, antaen aina parhaan suojan lonkkamurtuman ehkäisyyn. SAFEHIP® -lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä liikkuminen ja päivittäinen ulkoilu lisääntyvät, ja samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso. SafeHip AirX -mallisto on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty. Suojia ei ole tarkoitettu aktiiviseen urheilukäyttöön.



Käyttötarkoitus:

Kliinisesti tutkitut SAFEHIP® -lonkkasuojat on tarkoitettu lonkkamurtumien ehkäisyyn henkilöille, joilla on kasvanut riski murtumille. Tällaisessa riskiryhmässä ovat henkilöt, joilla on aiemmin ollut lonkkamurtuma tai jotka sairastavat osteoporoosia. Ikääntyminen ja vajaaravitsemuksen aiheuttama lihaskato, voivat myös lisätä kaatumisriskiä. Tasapainoon vaikuttavaa sairautta esimerkiksi Alzheimerin tautia, Parkinsonin tautia tai Ménièren tautia sairastavat ovat myös kaatumisalttiita ja siten riskiryhmässä saada lonkkamurtuma. Lonkkasuojat ovat huomaamattomat, ja niitä on erittäin helppo käyttää.


Huomioitavaa:

OTA TARKKA MITTA TAATAKSESI OIKEAN KOON
Koot ovat osittain päällekkäisiä. Löytääksesi oikean koon, ota ympärysmitta lantion leveimmästä kohtaa. Jos ympärysmitta sopii kahteen mallikokoon, valitse pienempi malli jos reitesi ovat kapeat ja isompi malli, jos reitesi ovat leveät.
Huomioi kokoa valitessasi myös se, jos käytössä on vaipat.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.