Rela Tabs Tutti Frutti 30 tabl

Tarjous
13,55 €
9,90 €
Tarjous voimassa 31.07.2024 23:59 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 8,26 €
Säästät 3,65 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2146777

Markkinoija

Oy Verman Ab

Rela on apteekin suosituin maitohappobakteeri!* Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lacticaseibacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä** – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Rela soveltuu koko perheelle Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki. *IQVIA Apteekin Ulosmyynti EUR MAT 12/2023 ** Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.Annostelu:

Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli, sukraloosi), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), tuttifruttiaromi.

Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, maidoton, soijaton, sokeriton, vegaaninen.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.