Donaferty Premium

40,00 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 60 pussia
Tuotenumero (Muu) 8173637

Donaferty Premium® on ravintolisä, joka sisältää myo-inositolia, alfalaktalbumiinia ja foolihappoa, ja sen tarkoituksena on täydentää näiden aineiden vähentynyttä saantia ravinnosta, tai niiden lisääntynyttä fysiologista tarvetta. Folaatti ja foolihappo ovat saman B-vita­miinin eri muotoja (vesiliukoinen vitamiini). Foolihapolla on tärkeä rooli aminohapposynteesissä.1 Fooli­hapon lisäsaanti nostaa raskaana olevien naisten folaattipitoisuuksia. Raskaana olevien naisten alhaiset folaattipitoisuudet ovat hermostoputken sulkeutumishäiriöiden syntymisen riskitekijä kehittyvillä sikiöillä.2 Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 400 mikrogrammaa foolihappoa vähintään yhtä kuukautta ennen hedelmöittymistä ja kolme kuukautta sen jälkeen.2

Annostus ja antotapa

Naisille, jotka suunnittelevat raskautta ja/tai joille on suositeltu Myo-inositolia, alfalaktalbumiinia ja foolihappoa sisältävää ravintolisää. Voidaan käyttää jopa raskauden ja imetyksen aikana.

Suositeltu annos on 1 annospussi 2 kertaa päivässä. Sekoita annospussin sisältö lasilliseen vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisää ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ravintoa tai terveellisiä elämäntapoja.

Dokumentoitu vaikutus PCOS1-6: lla1-6

Myo-inositolilla, myo-inositolin ja D-chiro-inositolin yhdistelmällä on dokumentoitu tehokkuus polykystisen munasarjojen oireyhtymän (PCOS), hormonaalisen häiriön ja yleisimmän syyn kuukautisten häiriöihin ja naisten hedelmättömyyteen.1-6

Viitteet:
1. D. Garg, R. Tal. Inositol Treatment and ART Outcomes in Women with PCOS, International Journal of Endocrinology, Article ID 1979654, 9 pages, 2016.
2. A.D. Genazzani. Inositol as putative integrative treatment for PCOS, Reproductive BioMedicine Online, Volume 33, (6), Pages 770–780, 2016.
3. J.E. Nestler & V. Unfer. Reflections on inositol(s) for PCOS therapy: steps toward success, Gynecological Endocrinology, 31:7, 501-505, 2015.
4. R.D’Anna, V.Benedetto, P.Rizzo, Myo-inositol may prevent gestational diabetes in PCOS women. Gynecological Endocrinology, 2011.
5. P-A. Regidor, A. E. Schindler. Myoinositol as a Safe and Alternative Approach in the Treatment of Infertile PCOS Women: A German Observational Study, International Journal of Endocrinology, Article ID 9537632, 5 pages, 2016.
6. Fabio Facchinetti et al. International Consensus Conference on Myo-inositol and D-chiro-inositol in Obstetrics and Gynecology: the link between metabolic syndrome and PCOS.European Journal of Obstetrics & Gynecology and Reproductive Biology 195 (2015) 72–76.