Hyalofemme

26,00 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30g
Tuotenumero (Muu) 8042091

Valmiste

Hyalofemme® on luokan II terveydenhuollon (CE-merkitty) tarvike. Sen tärkein aine on Hydeal-D, hyaluronihappojohdos, jota on luontaisesti emättimen limakalvoissa ja elimistön muissa kudoksissa. Hydeal-D:tä syntyy, kun hyaluronihapon karboksyylihapporyhmät ja bentsyylialkoholi reagoivat osittaisessa esteröitymisreaktiossa. Hyalofemme® on kehitetty estämään entsymaattista pilkkoutumista, minkä ansiosta sillä on pitkäkestoinen, kosteuttava vaikutus. Joutuessaan kontaktiin emättimen limakalvon esteraasin kanssa Hydeal-D muuttuu hyaluronihapon natiivimuodoksi. Hyaluronihappo, jolla on pieni molekyylipaino (200 kDa), vapautuu kontrolloidusti. Tämän ansiosta Hyalofemme® kiinnittyy limakalvoon tehokkaasti ja edistää epiteelin luonnollista paranemista tuoden nopeaa, pitkäkestoista lievitystä. Siten valmiste edistää emättimen terveyttä ja hyvinvointia. Hyalofemme® lievittää emättimen kuivuutta pitkäkestoisesti, ja sitä tarvitsee käyttää vain kerran kolmen vuorokauden välein, niin kauan kuin on tarvetta. Valmistetta voidaan käyttää myös tarpeen mukaan, mikäli tarvitaan ylimääräistä liukastetta. Valmiste ei sisällä hormoneja, parabeeneja eikä muita säilöntäaineita.

Koostumus

Tärkein aine: Hydeal-D (hyaluronihappojohdos) 0,2 %.

Muut aineet: propyleeniglykoli, metyylipropaanidioli, karbomeeri, 1,2-heksaanidioli, kapryyliglykoli, natriumhydroksidi, puhdistettu vesi

Viitteet:
1.
Goldstein I, Dicks B, Kim NN, Hartzell R. Multidisciplinary overview of vaginal atrophy and associated genitourinary symptoms in postmenopausal women. Sex Med. 2013;1:44-53.
2. Mac Bride MB, Rhodes DJ, Shuster LT. Vulvovaginal atrophy. Mayo Clin Proc. 2010;85:87-94.
3.
Sturdee DW, Panay N. International Menopause Society Writing G. Recommendations for the management of postmenopausal vaginal atrophy. Climacteric. 2010;13:509-22.
4.
Tempera G. Evaluation of the tolerability and efficacy of Halgel Vaginal Gel for the treatment of vaginal dryness and irritation. 1998, data on file at Fidia farmaceutici S.p.A.
5.
Chen J, Geng L, Song X, Li H, Giordan N, Liao Q. Evaluation of the efficacy and safety of hyaluronic acid vaginal gel to ease vaginal dryness: a multicenter, randomized, controlled, open-label, parallel-group, clinical trial. J Sex Med. 2013;10:1575-84.