Vichy CS Aurinkosuojav. vartalo SPF50+ 300 ml

Ei kuvaa
26,76 €
89,20 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 300ml
Tuotenumero (Muu) 9262393

Markkinoija

L´Oreal Finland Oy

Koko perheen aurinkosuojavoide vartalolle.



Annostelu:

Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suositeltu määrä aikuisen vartalolle on noin 2 rkl / levityskerta ja lapsen iholle on noin 1 rkl / levityskerta. Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele se välittömästi runsaalla vedellä.


Käyttötarkoitus:

Koko perheen aurinkosuojavoide vartalolle. Suojaa vartalon ihoa auringon haittavaikutuksia vastaan.
Koko perheen aurinkosuojavoide erittäin herkälle ja aurinkoallergiselle iholle. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa Thermal Spa -lähdevettä. Korkea UVA- ja UVB-suoja sekä fotostabiili Mexoryl? XL -aurinkosuojafiltteri. Eurooppalaisten aurinkosuojasuositusten mukainen. Hajusteeton. Vedenkestävä.


Huomioitavaa:

Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Vältä kosketusta tekstiileihin.


Ainesosaluettelo:

AQUA / WATER, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, OCTOCRYLENE, DIISOPROPYL SEBACATE, ETHYLEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE, ISOCETYL STEARATE, ALCOHOL DENAT., ETHYLEXYL TRIAZONE, ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINIUM HYDROXIDE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, SILICA, SODIUM HYALURONATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM
Tarkasta lista aina tuotepakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.