EVOLU Pulse Oximeter pulssioksimetri 1 kpl

57,12 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9508680

Markkinoija

Nutrielixir Oy

EVOLU Finger Pulse Oximeter on sormipulssioksimetri, joka on tarkoitettu valtimon hemoglobiinin (SpO2) happisaturaation ja potilaiden syketaajuuden pistokoeluonteiseen mittaamiseen sormesta sairaaloissa, sairaalan tyyppisissä laitoksissa ja kotona. Näppärän pienikokoinen, kevyt ja helppokäyttöinen, yhden napin toiminto, LED-näyttö. Tarkka ja luotettava.



Annostelu:

Laita yksi sormi kokonaan pulssioksimetrin sormikammioon. Kynsi ylöspäin. Vapauta klipsi ja käynnistä pulssioksimetri painamalla virtanappia. Pidä sormesi paikallaan mittauksen aikana. Laitteen käyttöä ei suositella urheilemisen aikana, koska liike voi johtaa vääriin mittauksiin. Kun lukema vakiintuu, lue näytöltä mitatut happisaturaation ja pulssinopeuden arvot.


Käyttötarkoitus:

Sormipulssioksimetri sopii ensisijaisesti sydänsairaille ja astmapotilaille. Sormipulssioksimetriä voivat käyttää myös urheilijat sekä muut ihmiset, jotka joutuvat liikkumaan ja viettämään aikaansa korkeassa ilmanalassa.
Valtimon veren happisaturaatio (SpO2) normaalissa ihmiskehossa on 98 %. Jos mitattu happisaturaatio on alle 94%, happea ei ole riittävästi. Ota tällöin yhteyttä lääkäriisi.
Pulssitaajuus (bpmPR) on pulssin lyöntien määrä minuutissa. Yleensä pulssitajuus on sama kuin sydänsyke. Yleensä jokaisen ihmisen syke on 60-90 lyöntiä minuutissa.
Perfuusioindeksi (PI) kuvastaa yleensä tutkitun potilaan raajaperfuusion tilaa. Normaalin ihmiskehon PI on 3 % tai isompi.


Huomioitavaa:

Tätä laitetta ei ole tarkoitettu jatkuvaan seurantaan.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.