V10PLUS Clean Spot Solution 30 ml

35,70 €
1190,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 9515599

Markkinoija

Ihola Oy

V10 Plus Clean Spot Solution on suihkutettava liuos finnien ja aknen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Korkealaatuinen japanilainen teknologia ja huolellisesti valitut raaka-aineet muodostavat yhdessä tehokkaan, mutta samalla hellävaraisen tuotteen aknen ja epäpuhtauksien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Tuotteen avulla ihohuokoset pysyvät puhtaampina ja ihosta tulee kirkkaampi.



Annostelu:

Suihkuta kevyesti ongelmakohtiin tai finnien päälle. Voidaan käyttää aamuin illoin tarpeen mukaan. Tuote sopii parhaiten rasvoittuvalle iholle. Kuivalle iholle tuotetta suositellaan käytettäväksi epäpuhtauksien paikallishoitona.


Käyttötarkoitus:

V 10 Plus Clean Spot Solution kuorii ja hoitaa epäpuhdasta ihoa sekä toimii antiseptisena tuotteena epäpuhtauksille. Spray sopii myös herkälle iholle, sillä se sisältää ihoa kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita. Tuote on hajusteeton.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Alcohol, Salicylic Acid, Polysorbate 20, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Dipropylene Glycol, Betaine, Styrene/VP Copolymer, Phellodendron Amurense Bark Extract, Gluconobacter/Honey Ferment Filtrate, Glycosaminoglycans, Butylene Glycol, Glyceryl Glucoside, Gluconobacter Ferment Filtrate, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Fullerenes, PVP.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.