BABE REPAIRING HAND CREAM 50 ML

7,81 €
156,20 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 8224476

Markkinoija

Magnum Medical Finland Oy

Hoitava, kosteuttava ja suojaava käsivoide kuiville, erittäin kuiville ja rohtuneille käsille sekä kynsinauhoille.



Annostelu:

Levitä käsiin ja kynsinauhoille päivittäin niin usein, kun on tarpeen. Hiero voide kevyesti ihoon, kunnes on täysin imeytynyt. Erittäin nopeasti imeytyvä, ei jätä iholle tahmeaa tunnetta.


Käyttötarkoitus:

Repairing Hand Cream -käsivoiteella on 4in1 -vaikutus: kosteuttaa, korjaa, ravitsee ja suojaa kuivia sekä karheita käsiä. Sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia kuten glyserolia sekä ravitsevaa kariteöljyä, joka pehmentää ihon nopeasti. Käsivoide muodostaa iholle suojaavan kerroksen. Raikastuoksuisen voiteen koostumus on erittäin nopeasti imeytyvä. Vegaaninen. Dermatologisesti testattu.


Huomioitavaa:

Sisältää hajusteita


Ainesosaluettelo:

AQUA,ETHYLHEXYL PALMITATE,CETEARYL ALCOHOL,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,CETEARETH-20,GLYCERIN,METHYL GLUCETH-20,GLUCOSE,CHONDRUS CRISPUS EXTRACT,CETYLHYDROXYPROLINE PALMITAMIDE,BISABOLOL,BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT,TOCOPHEROL,HEXYLDECANOL,DIMETHICONE,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER,ETHYLHEXYLGLYCERIN,PARFUM,XANTHAN GUM,CAPRYLYL GLYCOL,STEARIC ACID,PHENOXYETHANOL,DISODIUM EDTA,SODIUM HYDROXIDE,HEXYL CINNAMAL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,LINALOOL,LIMONENE,COUMARIN



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.