BABE PEDIATRIC BATH GEL 500 ML

14,62 €
29,24 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 500ml
Tuotenumero (Muu) 8224497

Markkinoija

Magnum Medical Finland Oy

Mieto, vaahtoava pesugeeli, joka ei kirvele silmiä. Vauvojen ja lasten herkälle iholle. Kaikille ihotyypeille.



Annostelu:

Levitä kostealle iholle päivittäin. Huuhtele runsaalla vedellä. Suihkun ja kylvyn jälkeen kosteuta ja hoida vartalon iho Pediatric Moisturising Body Milk –vartaloemulsiolla.


Käyttötarkoitus:

Pediatric Bath Gel on erittäin mieto kylpygeeli, ihanteellinen lasten ja vauvojen herkän ihon päivittäiseen pesuun. Vaahtoava geeli, joka ei kirvele silmiä, sopii vauvojen vaahtokylpyyn. Synteettiset puhdistavat aineet (tensidit) ovat hellävaraisempia iholle kuin tavalliset kylpygeelit. Tästä syystä tuotetta suositellaan erityisesti vauvojen ja lasten herkälle iholle. Hoitaa ihoa jättäen sen pehmeäksi, raikkaaksi ja kosteutetuksi. Optimaalinen pH 6. Erittäin mieto tuoksu. Vegaaninen. Testattu lastenlääkärin valvonnassa.


Ainesosaluettelo:

AQUA,SODIUM LAURETH SULFATE,LAURYL GLUCOSIDE,COCAMIDOPROPYL BETAINE,CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT,MIMOSA TENUIFLORA LEAF EXTRACT,ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT,TOCOPHEROL,SODIUM CHLORIDE,GLYCERIN,PARFUM,POLYSORBATE 20,ETHYLHEXYLGLYCERIN,PHENOXYETHANOL,CITRIC ACID,SODIUM BENZOATE,TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE,POTASSIUM SORBATE



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.