BABE PEDIATRIC ATOPIC SKIN EMOLLIENT CREAM 200 ML

19,76 €
98,80 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 8224503

Markkinoija

Magnum Medical Finland Oy

Ravitseva ja kosteuttava vartalovoide vauvojen ja lasten herkälle iholle, erityisesti atooppiselle, erittäin kuivalle ja ärtyneelle iholle.



Annostelu:

Päivittäiseen ihonhoitoon. Levitä tasaisesti vartalon iholle niin usein, kun on tarve. Hiero hellävaraisesti ihoon, kunnes voide on täysin imeytynyt.
Kuiville ja ärtyneille kasvoille ensisijainen hoitotuote on Babe Pediatric Facial Balm.


Käyttötarkoitus:

Pediatric Atopic Skin Emollient Cream -vartalovoide auttaa lievittämään tehokkaasti ihon kutinaa, kireyttä ja ärsytystä. Karitevoin ja muiden ravitsevien ainesosien välttämättömät omega 3-, 6- ja 9 -rasvahapot hoitavat ja pehmentävät kuivaa sekä hilseilevää ihoa. Vahvistaa ihon omaa suojamekanismia. Katkaisee lyhyessä ajassa atooppisen ihottuman kiusallisen kutina-raapimiskierteen. Täyteläinen, silti ohut, hyvin imeytyvä koostumus ei tahraa. Hajusteeton. Ihotauti- ja lastenlääkärin valvonnassa testattu atooppisella iholla.


Ainesosaluettelo:

AQUA,PENTYLENE GLYCOL,HEXYLDECANOL,CETYL ALCOHOL,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,GLYCERIN,PEG-8 BEESWAX,CETEARYL ETHYLHEXANOATE,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER,PERSEA GRATISSIMA OIL,CETEARYL NONANOATE,PROPANEDIOL,SQUALANE,CETYLHYDROXYPROLINE PALMITAMIDE,BISABOLOL,BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS,RHAMNOSE,GLUCOSE,GLUCURONIC ACID,HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID,ZEA MAYS OIL,ROSA MOSCHATA SEED OIL,HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL,ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT,TOCOPHERYL ACETATE,TOCOPHEROL,ASCORBYL PALMITATE,BUTYLENE GLYCOL,CYCLOPENTASILOXANE,GLYCERYL STEARATE,PEG-100 STEARATE,CETETH-20,STEARETH-20,DIMETHICONE,HYDROXYACETOPHENONE,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER,XANTHAN GUM,DIMETHICONE CROSSPOLYMER,STEARIC ACID,DISODIUM EDTA,SODIUM HYDROXIDE



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.