BABE 24H ROLL-ON DEODORANT 50 ML

10,87 €
217,40 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 8224480

Markkinoija

Magnum Medical Finland Oy

Alumiinisuolaton deodorantti neutraloi ja ehkäisee hajuja 24 tunnin ajan. Kaikille ihotyypeille, erityisesti herkkäihoisille.



Annostelu:


Levitä puhdistetulle ja kuivalle kainalon iholle. Deodoranttia voit lisätä suihkun jälkeen tai muutamien tuntien jälkeen, mikäli hajuja esiintyy.


Käyttötarkoitus:

24h Deodorant Roll-on neutraloi ja vähentää hajuja. Deodorantti ei sisällä alumiinisuoloja. Bisabololi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä prebiootit tasapainottavat ihon bakteeriflooraa. Deodorantissa raikas, kevyt tuoksu. Alkoholittomana soveltuu herkkäihoisille. Suositellaan lapsille (yli 8 vuotta) ja nuorille ensimmäiseksi deodorantiksi. Ei värjää eikä tahraa vaatteita. Vegaaninen. Dermatologisesti testattu.


Huomioitavaa:


Sisältää hajusteita.


Ainesosaluettelo:


AQUA,GLYCERIN,C12-13 ALKYL LACTATE,TRIETHYL CITRATE,PROPYLENE GLYCOL,ZINC RICINOLEATE,ETHYLHEXYLGLYCERIN,POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE,ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE,BISABOLOL,TOCOPHEROL,GLYCINE SOJA OIL,ISOAMYL LAURATE,XANTHAN GUM,ARGININE,GLYCERYL STEARATE CITRATE,HYDROXYACETOPHENONE,PARFUM,CARRAGEENAN,LACTIC ACID,CITRIC ACID,HEXYL CINNAMAL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,LINALOOL,LIMONENE,COUMARIN



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.