Membrasin Moisture 90 kaps

37,80 €
590,63 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90kapseli
Tuotenumero (Muu) 9259357

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Membrasin Vitality Pearls kapselit uudistavat ja ravitsevat naisille tärkeitä limakalvoja, erityisesti intiimialueella. Samalla tuotteen ravintoaineet kosteuttavat koko kehon ihoa. Membrasin Vitality Pearls kapselit kosteuttavat kuivia limakalvoja ja ihoa sisältäpäin. Luonnosta eristetyt ainesosat, kuten betaakaroteenin A-vitamiini tukee limakalvojen ja ihon normaalia toimintaa. Limakalvojen kuivuutta voivat aiheuttaa monet syyt, kuten hormonimuutokset vaihdevuosi-iässä, imetys, stressi tai tietyt lääkeaineet. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton ja hiivaton, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja sen teho ja turvallisuus on varmistettu kliinisillä tutkimuksilla.



Annostelu:

Aluksi 2 kapselia 2 kertaa päivässä ruokailun yhteydessä. Ylläpitoon 2-4 kapselia päivässä.


Käyttötarkoitus:

Membrasin Vitality Pearls kapselit kosteuttavat ja uudistavat limakalvoja ja ihoa, tukevat niiden toimintaa ja elinvoimaa.


Raskaus ja imetys:

Kapselit sopivat käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

SBA24® Tyrniöljy (72,5%) (CO2 uute); Kapselikuori (modifioitu maissitärkkelys, glyseroli, hyytelöimisaine:
karrageeni, happamuudensäätöaine: dinatriumfosfaatti); Antioksidantit (alfatokoferoli, rosmariiniuute), beetakaroteeni (auringonkukkaöljy, beetakaroteeni).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.