Rikas Linum Plus Ravintokuituvalmiste 350 g

16,10 €
46,00 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 350g
Tuotenumero (Muu) 340568

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Linum Plus on viiden eri kuitulähteen seos, joka muodostaa erittäin ravintorikkaan kokonaisuuden. Suomalainen pellavarouhe, psyllium sekä suomalaiset tyrnin marjarouhe, hillan siemenrouhe ja mustikkajauhe vahvistavat toistensa vatsaa helliviä vaikutuksia.



Annostelu:

1 ruokalusikallinen 1-3 kertaa päivässä. Aloita käyttö pienellä annoksella (1/2 rkl/pv), jos ruokavaliosi on sisältänyt aiemmin vain niukasti kuitua. Annostusta voi lisätä, kun vatsa tottuu suurempaan kuitumäärään.
Nauti esim. aamiaismurojen, puuron, viilin tms. lisänä. Sopii erinomaisesti maitoon, mehuun, marjakeittoon tms. sekoitettavaksi. Nesteeseen sekoitettuna; anna turvota 2-3 min ennen nauttimista.
Huom. Kuitu sitoo runsaasti nestettä. Muista juoda kuituannoksen yhteydessä vähintään 1-2 lasillista vettä.


Käyttötarkoitus:

Linum Plus -valmiste sisältää kotimaista pellavaa, psylliumia, kotimaisia marjarouheita.
Linum Plus sisältää runsaasti ravintokuitua (51 %), josta puolet on liukenematonta kuitua ja puolet liukoista kuitua. Molemmilla kuitutyypeillä on omat tärkeät tehtävät ja niitä on saatava ravinnosta päivittäin.
Valmisteen sisältämä pellavarouhe sisältää kuidun ohella hyödyllisiä rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa (omega-3) ja kasvisteroleita sekä hyvälaatuista proteiinia. Runsaskuituiset marjarouheet tuovat valmisteeseen myös runsaan kirjon luonnollisia suojaravintoaineita.
Linum Plus
Täydentää niukkakuituista ruokavaliota
Sopii laiskasta vatsasta kärsiville
Sopii vain niukasti hiilihydraatteja sisältävänä vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville
On luontaisesti gluteeniton


Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Runsas kuituannos saattaa hidastaa lääkkeiden imeytymistä. Nauti lääkkeet ja ravintolisät 1 – 2 tuntia ennen kuituannosta.


Ainesosaluettelo:

Pellavarouhe 61%, psyllium kuorirouhe 31%, marjajauheet 8% (tyrnimarjarouhe, hillansiemenrouhe, mustikkajauhe).
Tuote on luontaisesti gluteeniton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.