TOLONEN NIVELAMIN STRONG+ TABL 90 FOL

26,02 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90fol
Tuotenumero (Muu) 2397040

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Monipuolinen valmiste nivelten hyvinvointiin.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 1-2 tablettia, aikuisille. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttötarkoitus:

Tolonen Nivelamin Strong on erittäin monipuolinen valmiste nivelten hyvinvointiin ja se sisältää peräti seitsemää vaikuttavaa ainetta. Glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, kurkuma, inkivääri, kupari sekä C- ja D-vitamiinit pitävät yllä nivelterveyttä ja nivelten liikkuvuutta. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina. C-vitamiini ja kupari edistävät solujen suojaamista hapetusstressiltä.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskauden aikana.


Ainesosaluettelo:

D-glukosamiinihydrokloridi (kasviperäinen), kurkumauute, metyylisulfonyylimetaani, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kondroitiinisulfaatti (kanasta), stabilointiaineet (hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), inkivääriuute, L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki, piidioksidi, rasvahapot), kupariglukonaatti, kolekalsiferoli.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.