Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF25 50 ml

30,00 €
600,00 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2151850

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Ihon herkkyyttä lievittävä ja sävyä neutraloiva päivävoide SymSitive* ja Licochalcone A rauhoittavat herkkää ihoa Välitön ja pitkäkestoinen hyvänolon tunne ihollesi. Rauhoittaa punoitusta. SPF 25 ja UVA-suoja. Neutraloi punaista ihonsävyä saaden ihon näyttämään tasaisemmalta ja kuulaalta. - Välitön ja pitkäkestoinen hyvänolon tunne iholle - Lievittää punoitusta - Neutraloi ihonsävyä - SPF25 ja UVA-suoja



Annostelu:

- Levitä aamuisin puhdistuksen jälkeen hieromalla voidetta hellästi kasvojen iholle.
- Voiteen vihreät pigmentit auttavat välittömästi peittämään punoitusta ja tasoittavat ihon väriä


Käyttötarkoitus:

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 on kehitetty erityisesti erittäin herkälle ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvaiselle iholle. Voide levitetään kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen. Se lievittää ärsytystä ja peittää iholla näkyvän punoituksen. Innovatiivisessa koostumuksessa yhdistyvät kaksi vaikuttavaa ainesosaa, SymSitive® ja Licochalcone A.


SymSitive® säätelee herkkää ihoa tehokkaasti hyperreaktiivisuuden alkujuurilla, ja sillä on välitön ihoa rauhoittava ja vahvistava vaikutus. Licochalcone A, lakritsijuuresta peräisin oleva ainesosa, vähentää punoitusta ja lievittää ärsytystä.

Vaikuttavien ainesosien lisäksi voide sisältää vihreitä pigmenttejä, jotka peittävät ja neutraloivat punoittavaa ihoa ja tasoittavat ihon sävyä.

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 lievittää välittömästi erityisen herkälle iholle tyypillistä epämukavaa oloa. Se rauhoittaa ja peittää iholla näkyvää punoitusta, vahvistaa ihon suojakerrosta ja lievittää ärsytystä.

Yliherkkyysoireiden ja allergiaoireiden välttämiseksi koostumus on hyvin yksinkertainen, ja se on pakattu kaksoisventtiilillä varustettuun pakkaukseen, jonka ansiosta voide säilyy suojassa pilaantumiselta.

Lisäksi voide sisältää SPF25- ja UVA-suojan.

*= saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki

Kliiniset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty ja erittäin tehokas erityisen herkästä ihosta kärsivien henkilöiden iholla.

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 -voiteen tehoa tutkittiin kliinisissä tutkimuksissa*, joihin osallistui 55 iältään 22-60 vuoden ikäistä naista. Kaikilla heistä oli erityisen herkkä tai ruusufinniin tai couperosaan taipuvainen iho. Tuotetta levitettiin kahdesti päivässä neljän viikon ajan kasvojen eri alueille.

*in vivo


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Xanthan Gum, Sodium Acrylates-C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Cetyl Phosphate, Trisodium EDTA, Dimethicone, Caprylyl Glycol, CI 77891, CI 77288



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.