Avene Cold Cream 40 ml

16,59 €
414,75 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9258136

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Erittäin herkän ja kuivan ihon hoitoon soveltuva voide. Suositellaan erittäin kuivien ihon osien paikallishoitoon. Sopii kaiken ikäisille, myös vauvoille.



Annostelu:

Levitä voidetta tarpeen mukaan hyvin puhdistetulle iholle. Hiero kevyesti niin, että voide imeytyy kokonaan.
Voit käyttää voidetta suojaamaan esim. couperosa ihoa saunan kuumuudelta tai pakkasvoiteena suojaamaan ihoa kylmältä. Levitä voide vähintään 20 min. ennen saunomista tai ulkoilua, jotta se ehtii imeytyä hyvin ihoon.


Käyttötarkoitus:

Hoitovoide herkälle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Cold Cream suojaa hydrolipidikalvoa, rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa. Se sopii kaikenikäisille - aikuisille ja lapsille, jopa vauvoille. Sopii käytettäväksi sekä kasvoille ja vartalolle. Erinomainen esim. erilaisten ihottumien, atooppisen ihottuman (maitorupi), psoriasiksen tai iktyoosin hoitoon. Sopii myös pakkasvoiteeksi ja couperoottisen ihon suojavoiteeksi saunaan ja pakkaseen.
Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, joka rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi Cold Cream sisältää:
Valkoista mehiläisvahaa, joka rauhoittaa, pehmentää ja ravitsee ihoa sekä lievittää tulehduksia.
Parafiiniöljyä, joka suojaa ja ravitsee ihoa.


Ainesosaluettelo:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.
MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). BEESWAX (CERA ALBA). GLYCERYL STEARATE. CETYL ALCOHOL. BHT. C20-40 PARETH-10. CAPRYLYL GLYCOL. CETYL PHOSPHATE. FRAGRANCE (PARFUM). POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SODIUM HYDROXYDE. SORBITAN ISOSTEARATE. TRIETHANOLAMINE. WATER (AQUA).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.