ELMEX KARIESSUOJA HAMMASTAHNA 75 ML

4,62 €
61,60 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 8093850

Markkinoija

Colgate Palmolive A/S

Elmex Kariessuoja-hammastahnan sisältämä tehokas amiinifluoridi kiinnittyy hammaskiilteeseen nopeasti, kovettaa sen ja tekee siitä happoja paremmin kestävän.



Käyttötarkoitus:

Tavallista tehokkaampi suoja kariekselta amiinifluoridin ansiosta fluorivarasto kestää pitkään. Karieksen korjautuminen sen alkuvaiheessa.
Elmex Kariessuoja-hammastahnan sisältämä tehokas amiinifluoridi kiinnittyy hammaskiilteeseen nopeasti, kovettaa sen ja tekee siitä happoja paremmin kestävän. Erityisen pinta-aktiivisuutensa ansiosta amiinifluoridi muodostaa kaikille hammaspinnoille tiukasti siihen kiinnittyvän, tasalaatuisen suojakerroksen. Näin elmex Kariessuoja -hammastahna antaa hampaille optimaalisen, pitkä-aikaisen suojan. Lisäksi se pysäyttää alkavan karieksen ja voi jopa korjata aiheutuneet vauriot. Sen suojaavat ominaisuudet on näytetty toteen yli 400 tieteellisessä tutkimuksessa.
Fluoripitoisuus 1400 ppm


Huomioitavaa:

Ei alle 7-vuotiaille.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Sorbitol, Hydrated, silica, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Limonene, Hydrogenated, Castor Oil, Aroma, Sodium Saccharin, Hydrochloric Acid, CI 77891.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.