Fiorda imeskelytabletti (1 × 30kpl)

10,29 €
218,94 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kpl
Tuotenumero (Muu) 341862

Markkinoija

Sana Pharma Medical

Lyhyt tuotekuvaus:

Fiorda on pehmeä imeskelytabletti kurkun ja nielun ärsytykseen. FIorda on islanninjäkäläuutetta sisältävä ravintolisä.

Annostelu:

Annostus: 1 imeskelytabletti tarvittaessa. Enintään 6 imeskelytablettia vuorokaudessa. Kurkun ja nielun ärsytykseen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä alle 25°C ja pienten lasten ulottumattomissa. 

Sisältö:

Imeskelytabletti: Islanninjäkäläuute100 mg, Ruusunmarjauute 15 mg, Salkoruusu-uute15 mg. 6 imeskelytablettia (enimmäisannos/vrk):  Islanninjäkäläuute 600 mg, Ruusunmarjauute 90 mg, Salkoruusu-uute 90 mg. 

Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Hyytelöimisaine; arabikumi,kosteudensäilyttäjät; sorbitoli ja maltitolisiirappi, vesi, islanninjäkäläuute (Cetraria islandica L.), happamuudensäätöaine; sitruunahappo, ruusunmarjauute (Rosa canina L.), salkoruusu-uute (Alcaea rosea L.),mustaherukkamehu, mustaherukka-aromi, pintakäsittelyaine; karnaubavaha, seljankukkamehu, makeutusaine; sukraloosi.

Raskaus ja Imetys:

Käyttö sallittu.

Säilytys:

Huoneenlämmössä.