Teho Aurinkokapseli 50 kaps

12,60 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50kapseli
Tuotenumero (Muu) 2073633

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

Bioteekin Teho Aurinkokapseleilla kauniimpi ja pitkäkestoisempi rusketus. Auringonoton yhteydessä käytettävä ravintolisä sisältää luontaisia karotenoideja, ja beetakaroteenin lisäksi siinä on myös alfakaroteenia. A-vitamiini edistää ihon pysymistä normaalina. Teho Aurinkokapselin ainesosat vahvistavat ja tukevat ihoa auringonoton yhteydessä. Tuote sopii erinomaisesti myös ympärivuotiseen käyttöön. 1 kapseli sisältää 10 mg luontaisia karotenoideja, 4 mg pantoteenihappoa ja 400 µg A-vitamiinia. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Maidoton, laktoositon.



Annostelu:

2 kapselia päivässä 1–2 viikkoa ennen auringonottoa, sen jälkeen 1 kapseli päivässä; niellään kokonaisina veden kera.


Käyttötarkoitus:

Karotenoideja sisältävä ravintolisä.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Liivate, SOIJAöljy, öljypalmun (Elaëis quineensis) hedelmämehu-uute (1 kapseli vastaa n. 13 g palmunhedelmämehua), kasvirasva (kookos), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), stabilointiaineet (mehiläisvaha ja SOIJAlesitiini), helokinsiemenöljy, kalsium-D-pantotenaatti, retinyylipalmitaatti, väri (rautaoksidi).
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon ja maidoton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.