Clinic Basic Ovulaatiotesti 5 kpl

15,96 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 321178

Markkinoija

Unigroup ApS

Helppokäyttöinen ovulaatiotesti.



Annostelu:

Virtsaa puhtaaseen, kuivaan mukiin tai muuhun sopivaan astiaan.
Avaa foliopakkaus ja ota testiliuska esiin. Tutustu tuotteen käyttöön.
Laita testiliuskan kärkiosa pystysuorassa asennossa virtsaastiaan (nuolet testiliuskassa osoittavat virtsan suuntaan) ja anna liuskan olla virtsanäytteessä vähintään 10-15 sekuntia. Tarkista, että virtsanäyte ei ylitä liuskaan merkittyä enimmäisrajaa (MAX).
Nosta testiliuska astiasta ja aseta se tasaiselle ei-imukykyiselle alustalle ja tarkista aika. Odota, kunnes näkyviin tulee yksi tai useampi punainen viiva. Kun virtsa on imeytynyt testiliuskan läpi, näet todennäköisesti kirkkaanpunaiseksi värjäytyneen alueen sekä testiliuskan testikentässä (T) että tarkistuskentässä (C). Koetulos on valmis noin viiden minuutin kuluttua. Jos näkyviin ei tule punaista viivaa, odota vielä yksi minuutti. Tulos ei ole enää luotettava 10 minuutin jälkeen.


Käyttötarkoitus:

CLINIC BASIC Ovulaatiotestin tarkoituksena on löytää se aika naisen kuukautiskierrosta, jolloin on todennäköisintä, että yhdyntä johtaa raskauteen.
CLINIC BASIC Ovulaatiotesti on nopea, yksivaiheinen immunokromatografinen testimenetelmä, joka osoittaa, milloin virtsan LH-pitoisuus on korkeimmillaan ja munasolu todennäköisesti irtoaa seuraavien 24–36 tunnin kuluessa. Testissä käytetään vasta-aineiden yhdistelmää, muun muassa monoklonaalista LH-vasta-ainetta, jolla mitataan kohonneita LH-arvoja. Testi tehdään kastamalla liuskan pää virtsanäytteeseen. Tulokset voidaan nähdä liuskaan muodostuvista värjäytyvistä viivoista.


Huomioitavaa:

Testi on tarkoitettu in-vitro diagnostiseen käyttöön.
Testi voi osoittaa LH määrän virtsassa 40mlU LH / ml konsentraatiosta ylöspäin.
Testiä ei saa käyttää, jos pakkaus on vahingoittunut.
Testi on suoritettava välittömästi pakkauksen avaamisen jälkeen.
Vain ulkoiseen käyttöön.


Ainesosaluettelo:

Monoklonaalisia LH vasta-aineita



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.