BioGaia Prodentis 30 tabl

14,87 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 9503290

Markkinoija

BioGaia Finland Oy

BioGaia Prodentis on maitohappobakteerivalmiste suun hyvinvointiin*. Se on kahden suun luonnolliseen mikrobistoon kuuluvan maitohappobakteerikannan yhdistelmä. BioGaia Prodentis sisältää patentoitua L. reuteri Prodentis® (L. reuteri DSM 17938 ja L. reuteri ATCC PTA 5289) -maitohappobakteerikantaa. L. reuteri Prodentis on tutkittu yli 50 kliinisessä tutkimuksessa. Sopii aikuisille ja lapsille. Ravintolisä. *Sellaisten elintarvikkeiden nauttiminen, jotka sisältävät isomaltia ja sukraloosia sokerin sijaan, edistävät hampaiden mineralisaation ylläpitämistä.



Annostelu:

1-2 imeskelytablettia päivässä hampaiden pesun jälkeen. Anna raikkaan piparmintun makuisen tabletin sulaa hitaasti suussa. Yksi imeskelytabletti sisältää vähintään 200 miljoonaa elävää L. reuteri Prodentis® -maitohappobakteeria. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Raskaus ja imetys:

Tuotetta voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (isomalti, sukraloosi), L. reuteri DSM 17938 ja L. reuteri ATCC PTA 5289-maitohappobakteerit, piparminttu- ja mentoliaromit, piparminttuöljy. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.