Befoli B-vitamiini 30 tabl

5,24 €
476,36 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 9207822

Markkinoija

Vitabalans Oy

Vahva ja pitkävaikutteinen B-vitamiiniyhdistelmätabletti



Annostelu:

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.


Käyttötarkoitus:

Befoli on monipuolinen B-vitamiinivalmiste, joka sisältää kaikkia tärkeitä B-ryhmän vitamiineja vahvoina pitoisuuksina. Tabletti on pitkävaikutteinen, eli se vapauttaa suolistossa B-vitamiineja tasaisesti koko päivän ajan elimistön tarpeisiin. B-vitamiinit ovat välttämättömiä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (25 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), tiamiinimononitraatti, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli, riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesteri), väriaine (rautaoksidi), rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiin .
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.