Premium 100% Mustakuminaöljy 150 ml

20,48 €
136,53 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 342102

Markkinoija

New Organics Oy

Mustakumina eli Ryytineito on kukkiva maustekasvi, jonka aromikkaat mustat siemenet ovat täynnä arvokasta öljyä. Mustakumina sisältää peräti 100 bioaktiivista ainetta. Mustakuminaöljy, tai toiselta nimeltään Black Seed Oil, sisältää muun muassa linolihappoa (omega-6) sekä erityistä, tymokinoni nimistä eteeristä öljyä, jonka katsotaan olevan mustakuminan terveyttä tukevien vaikutusten taustalla. Siemenet sisältävät lisäksi mm. myristiini-, palmitiini-, palmitoleiini-, steariini- ja oleiinihappoja, B-ryhmän vitamiineja, kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä ja fosforia.



Annostelu:

1-3 teelusikallista (5-15 ml) vuorokaudessa. Käytä sellaisenaan, sekoitettuna juomiin tai salaatinkastikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja


Raskaus ja imetys:

Mustakuminaöljyä ei suositella käytettäväksi raskauden aikana.


Huomioitavaa:

Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

mustakuminan siemenistä (Nigella sativa) kylmäpuristettu 100 % öljy. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.