Nasolin Flustopper nenäsumute 15 ml

11,00 €
733,33 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15ml
Tuotenumero (Muu) 9260182

Markkinoija

Orion Oyj

Heti flunssan ensioireisiin käytettynä Nasolin FluStopper nenäsumute pysäyttää flunssan etenemisen ja lyhentää taudin kestoa. CE-merkitty lääkinnällinen laite, valmistaja Pharmia Oy.



Annostelu:

Kolme suihkausta kumpaankin sieraimeen neljä kertaa päivässä, neljän tunnin välein. Aloita nenäsuihkeen käyttö flunssan ensioireiden ilmetessä. Käytä nenäsuihketta vielä 2 päivää oireiden häviämisen jälkeen.


Käyttötarkoitus:

Heti flunssan ensioireisiin käytettynä Nasolin FluStopper nenäsumute pysäyttää flunssan etenemisen ja lyhentää taudin kestoa.  Nasolin FluStopper nenäsumute irrottaa limaa, huuhtelee pois taudinaiheuttajia sekä hoitaa ärtyneitä ja turvonneita nenän limakalvoja. Valmisteen flunssaa parantava vaikutus perustuu erityisesti sen alhaiseen, viruksia torjuvaan pH-arvoon sekä huuhteluvaikutukseen. Valmiste ei sisällä lääkeaineita, ja se on CE-merkitty terveydenhuollon valmiste.


Huomioitavaa:

Sopii henkilökohtaiseen käyttöön yli 12 -vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Älä käytä valmistetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosalle.

Nenässä saattaa annostelun yhteydessä aluksi tuntua kirvelyä, etenkin jos nenän limakalvo on arka tai rikki.  Kirvely menee yleensä nopeasti ohi eikä ole este käytölle.


Ainesosaluettelo:

Dekspantenoli, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, butaanidihappo, L-pyroglutamiinihappo, dinatriumsukkinaatti, polysorbaatti 80, sukraloosi, fenyylietyylialkoholi, eukalyptusöljy, vesi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.