KP 2000 Total 60 tabl

26,09 €
465,89 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 2071231

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

Bioteekki KP 2000 Total on luontainen vaihtoehto seksuaaliseen halukkuuteen ja kyvykkyyteen, testosteronitasoille sekä eturauhasen hyvinvointiin. Tuote sisältää monipuolisesti yrttikasveja, kuten Tribulus terrestris –uutetta, potenssipuuta ja nokkosta, sekä arginiini-aminohappoa. Okarennokki (Tribulus terrestris) edistää seksuaalista halua ja kapasiteettia. Arginiini tukee verenkiertoa, joka on tärkeä erektion kannalta. Nokkonen tukee eturauhasen toimintaa. Tuote sisältää myös sinkkiä, joka edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Sopii pitkäaikaiseen käyttöön.



Annostelu:

1 tabletti 1-2 kertaa päivässä.


Käyttötarkoitus:

Yrttiuutteita sisältävä ravintolisä.


Huomioitavaa:

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Päiväannos 2 tablettia sisältää: arginiini (L-arginiinihydrokloridi) 400 mg, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), potenssipuu 140 mg, okarennokki 140 mg, rohtokoiso 140 mg, damiana 100 mg, sitruunaköynnös 100 mg, inkivääri 100 mg, nokkonen 20 mg, sSinkki (sinkkiaminohappokelaatti) 15 mg, E-vitamiini (Dl-alfatokoferoliasetaatti) 12 mg, stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), seleeni (selenometioniini) 55 mikrog.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.