Laboratoires de Biarritz Alga Maris Sävyttävä Aurinkovoide puikko SPF50+ 9 ml

19,76 €
2195,56 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 9ml
Tuotenumero (Muu) 9519075

Markkinoija

Miraz Trading Oy

Alga Maris aurinkovoidepuikko kasvoille SPF50 on kevyt ja luonnollinen aurinkosuojavoide kasvoille



Käyttötarkoitus:

Alga Maris sävytetty aurinkovoidepuikko kasvoille SPF50 on suunniteltu erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen herkälle iholle. Puikko suojaa erityisesti herkkiä alueita auringon UV-säteiltä. Sävytetty puikko häivyttää ihon epätasaisuuksia. Suositellaan erityisesti alueille, jotka tarvitsevat täydellisen suoja UV-säteiltä: tuoreet arvet, pigmenttimuutokset (melasma), akne jne. Puikko on koostumukseltaan kevyt ja helposti levittyvä, joten voit levittää aurinkovoiteen päälle myös meikin. Nopean imeytyvyyden sekä kosteuttavan ja rauhoittavan koostumuksen ansiosta voit käyttää tätä voidetta kesällä päivävoiteen asemasta! Vedenkestävä voide antaa iholle vahvan suojan UV-säteilyltä. Voide ei tahmaa tai jätä jälkeensä valkoista pintaa. Puikkoa on helppo kantaa mukana ja lisätä suojaa tarvittaessa. Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu luonnollisiin mineraalioksideihin, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta.
Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat antavat tehokkaan ja turvallisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Luomujojobaöljy ja mehiläisvaha hoitavat, pehmentävät ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta. Patentoitu Alga-gorria -yhdiste antaa iholle antioksidanttista suojaa, kosteuttaa ja ravitsee. Alga Maris -aurinkovoidetuotteet ovat aina turvallisia sekä sinulle että ympäristölle.
Turvallinen ja täysin luonnollinen Alga Maris aurinkovoide
Vettä ja hikeä hylkivä koostumus
Luonnolliset pigmentit häivyttävät ihon epätasaisuuksia
Hypoallergeeninen koostumus: Ei säilöntäaineita tai hajusteita
Ei saastuta vesistöjä
Ecocert -sertifioitu
Käyttö:
Levitä tuotetta suoraan puikosta puhdistetuille kasvoille, koko kasvojen alueelle.
Levitä huolellisesti kasvoille ja kaulan ihoalueille.
Alga Maris -aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa.
Puhdistathan ihon huolellisesti käytön jälkeen esimerkiksi öljypohjaisella puhdistusaineella tai/ja pesukintaalla.


Ainesosaluettelo:

Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Cera Alba*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Jojoba Esters, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina, Stearic Acid, Octyldodecanol, CI 77492, Glyceryl Caprylate, Gelidium Sesquipedale Extract, CI 77491, Propanediol, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, CI 77499, Aqua, Polyglyceryl-4 Caprate, Trihydroxystearin, Silica
* Luomuviljelty raaka-aine
** Valmistettu luomuviljellyistä raaka-aineista
100% Luonnollisia raaka-aineita
21% Luomuviljeltyjä raaka-aineita



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.