Laboratoires de Biarritz Reparative Tattoo Cream 40 ml

11,80 €
295,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9518910

Markkinoija

Miraz Trading Oy

Hoitovoide korjaa, ravitsee ja suojaa tatuoitua ihoa



Käyttötarkoitus:

Alga Cicosa Reparative Tattoo Cream korjaava hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja puhdistaa tatuoitua ihoaluetta. Hoitovoide lievittää kutinaa ja suojaa ihoa parantumisen aikana.
Hoitovoide on kehitetty tehostamaan ihon parantumista, kosteuttamaan, puhdistamaan, suojaamaan ja lievittämään kutinaa, kunnes tatuoitu alue on täysin parantunut. Nopeasti imeytyvä koostumus levittyy vaivattomasti niin pienille kuin laajoillekin ihoalueille suojaten parantuvaa ihoa. Hoitovoide tehostaa ihon korjaantumista edistäen optimaalisia esteettisiä lopputuloksia.
Reparative Tattoo korjaava hoitovoide sisältää patentoidun Alga Sendatu®-uutteen, joka on pitkän kehitys- ja tutkimustyön tulos. Se stimuloi ihon pintakerrosten korjaantumista: edistää epidermiksen rakenteen uudistumista ja suojaavan kerroksen palautumista (in vitro ja ex vivo). Tämä eksklusiivinen uute on valmistettu merilevästä (Gelidium sesquipedale), joka on peräisin Baskimaan rannikolta, ja sitä saadaan ympäristöystävällisellä uutto- ja keräysmenetelmällä.
Tahraamaton ja ihoa suojaava koostumus
Ainutlaatuinen koostumus: sertifioitu orgaaninen tuote patentoidulla korjaavalla uutteella.
Sopii koko keholle
Hypoallergeeninen koostumus ilman lisättyjä hajusteita allergiariskiä minimoiden.
Käyttö:
Puhdista tatuoitu alue hellävaroen lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi. Levitä hoitovoidetta 3-4 kertaa päivissä kunnes iho on täysin parantunut.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Olus Oil, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Cocos Nucifera Oil*, Glycerin, Hydrogenated Vegetable Oil, Magnesium Sulfate, Propanediol, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Squalane, Gelidium Sesquipedale Extract, Bisabolol*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Ceramide NP, Zinc PCA, Glyceryl Caprate, Sodium Levulinate, Olive Glycerides, Sodium Anisate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Citric Acid
*Luomuviljellyt ainesosat
100% luonnollista alkuperää olevia ainesosia
28,1 % luomuviljeltyjä ainesosia



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.