Laboratoires de Biarritz Reparative Cream 40 ml

15,91 €
397,75 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9518888

Markkinoija

Miraz Trading Oy

Hoitovoide korjaa, rauhoittaa, vähentää herkän ihon punoitusta ja reaktiivisuutta



Käyttötarkoitus:

Alga Cicosa Reparative Cream Korjaava hoitovoide on erinomainen yleisimpiin iho-ongelmiin, kuten hankautumiin, punoitukseen, ihottumiin, kuivuuteen, pinnallisiin palovammoihin tai karvanpoiston jälkeen. Korjaava voide korjaa, rauhoittaa, vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta häiritsemättä kuitenkaan ihon luonnollista fysiologista tasapainoa. Se on tarkoitettu käytettävän erityisesti ärtyneen ja kuivan ihon hoidossa ja voide sopii hyvin esimerkiksi vaippaihottuman lievittämiseen tai ihon pinnan lievissä vaurioissa, kuten laser käsittelyn, kuorinnan tai tatuoinnin jälkeen. Kuiva ja kylmä talvi-ilma saattaa saada aikaan ekseeman kehittymisen iholle, johon Alga Cicosan luonnollinen korjaava voide on loistava apu.
Reparative korjaava hoitovoide sisältää patentoidun Alga Sendatu®-uutteen, joka on pitkän kehitys- ja tutkimustyön tulos. Se stimuloi ihon pintakerrosten korjaantumista: edistää epidermiksen rakenteen uudistumista ja suojaavan kerroksen palautumista (in vitro ja ex vivo). Tämä eksklusiivinen uute on valmistettu merilevästä (Gelidium sesquipedale), joka on peräisin Baskimaan rannikolta, ja sitä saadaan ympäristöystävällisellä uutto- ja keräysmenetelmällä.
Sopii koko perheelle: vauvoille, lapsille, aikuisille.
Hypoallergeeninen koostumus ilman lisättyjä hajusteita allergiariskiä minimoiden.

Käyttö:
Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle 1-2 kertaa päivässä kevyillä hierontaliikkeillä. Käytetään iholle ja ulkoisille limakalvoille. Vältä silmänympärysaluetta.


Raskaus ja imetys:

Sopii raskaana oleville ja imettäville.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Borago Officinalis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Squalane, Propanediol, Prunus Domestica Seed Oil*, C12-16 Alcohols, Pentylene Glycol, Gelidium Sesquipedale Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Palmitic Acid, Olive Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Sodium Anisate, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Sodium Phytate
*Luomutuotettu ainesosat
100% luonnollista alkuperää olevia ainesosia
57,8 % luomuviljeltyjä ainesosia



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.