Laboratoires de Biarritz Alga Maris Aurinkovoide SPF50 100 ml

32,34 €
323,40 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100ml
Tuotenumero (Muu) 9519020

Markkinoija

Miraz Trading Oy

Luonnollinen ja tehokas korkean suojakertoimen sisältävä aurinkovoide



Käyttötarkoitus:

Alga Maris SPF50 aurinkosuojavoide on tehokas korkean suojakertoimen luonnollinen aurinkovoide. Aurinkosuoja tulee vain luonnollisista mineraalifilttereistä. Ecocert -sertifioitu ja turvallinen.
Alga Maris Aurinkovoide SPF50 on helposti levittyvä, kevyt ja nopeasti imeytyvä voide. Se sopii käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle. Ei jätä ihoa valkoiseksi tai tahmaiseksi. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä. Sisältää luomu sheavoita sekä luomu kookosöljyä, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti.
Kaikki Alga Maris luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat Ecocert -sertifioituja. Käyttämällä Alga Maris aurinkovoiteita voit olla varma siitä, että ne ovat turvallisia sinulle ja ympäristölle.
Hajusteeton. Ecocert -sertifioitu.
Mineraaliaurinkosuojat Titaanidioksidi ja Sinkkioksidi suojaavat UVA- ja UVB-säteiltä.
Alga-gorria: punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
Luomu sheavoi: kosteuttaa, suojaa ja korjaa ihoa.
Luomu kookosöljy: pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa.
Ilmatiivis pumppupullo
Käyttö:
Levitä voidetta huolellisesti kaikille auringolle altistuville ihoalueille
Lisää tarvittaessa
Alga Maris -aurinkosuojatuotteet ovat vettähylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa
Vältä kosketusta silmien kanssa
Älä suihkuta vaatteille
Vain ulkoiseen käyttöön
Pidä poissa lasten ulottuvilta


Ainesosaluettelo:

Caprylic / Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Cocos Nucifera Oil *, Coconut Alkanes, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Butyrospermum Parkii Butter *, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Acid Stearina, Aciduml Lime-, Coconut Stearina, Cocidina Stearina, Coconut Oil Caprylate / Caprate, Glyceryl Caprylate, Gelidium Sesquipedale Extract, Propanediol, Aqua, Tocopherol, Polyglyceryl-4 Caprate, Helianthus Annuus Seed Oil
* Luomuviljelty raaka-aine
100% Luonnollisia raaka-aineita
20% Luomuviljeltyjä raaka-aineita



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.