ANTIPODES DIVINE AVOCADO & ROSEHIP FACE OIL 30 ML

31,65 €
1055,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 8220163

Markkinoija

Naturelle Pro Beauty Oy

Virkistä ja elävöitä väsynyttä, kuivaa ja stressaantunutta ihoa nopeasti imeytyvällä, luomusertifioidulla ja vegaanisella Divine Avocado & Rosehip Face Oil -kasvoöljyllä.



Käyttötarkoitus:

Luomusertifioitu kasvoöljy, joka sisältää ravitsevaa avokadoöljyä, uudistavaa ruusunmarjaöljyä ja elvyttävää makadamiaöljyä. Tuloksena sädehtivä ja tasapainoinen iho!

Appelsiinipuun, ylang ylangin ja jasmiinin tuoksut virkistävät mieltä. Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle iholle ja sekaiholle.
BioGro New Zealand -luomusertifioitu. BioGro New Zealand on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu taho, joka huolehtii, etteivät tuotteet sisällä haitallisia toksiineja.

Tuotteella on myös UK Vegetarian Societyn myöntämä vegaanisertifikaatti. UK Vegetarian Society on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kasvipohjaisiin ja vegaanisiin ainesosiin keskittyvistä tahoista maailmassa.

Antipodes kierrättää ja jatkokäyttää valmistusmateriaaleja: ulkopakkaukset ovat 100 % kierrätettävää pahvia ja pullot lasia. Pakkauksissa on käytetty vain 100 % luonnonmukaista kasvimustetta. Alumiinikorkit.
Käyttö
Käytä aamuin illoin
Levitä muutama tippa iholle ylöspäin suuntautuvin liikkein
Käytä täsmähoitotuotteena epäpuhtauksien, auringonpolttamien ja arpien päällä.


Raskaus ja imetys:

kyllä


Ainesosaluettelo:

Persea gratissima (avocado pear) oil, organic, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, organic, Macadamia integrifolia (macadamia) seed oil, organic, Rosa canina (rosehip) fruit oil, organic, parfum, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, tocopherol (Vitamin E),
limonene, benzyl benzoate, linalool, farnesol, citronellol, benzyl salicylate, geraniol, eugenol, isoeugenol, benzyl alcohol, citral



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.