Fillerina 12HA Specific Zones Neck & Cleavage 5 30 ml

65,59 €
2186,33 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2187870

Markkinoija

Paranova Oy

Neck & Cleavage on dermokosmeettinen geelihoto kaulalle ja dekolteelle, joka on helppo levittää erityisellä roll-on-applikaattorilla tietyille alueille. Fillerina® 12HA Specific Zones -geelihoito sisältää 12 hyaluronihappoa, 3 kollageenia ja 2 elastiinia, joilla on tasoittava ja kiinteyttävä vaikutus kaulan ja dekolteen ohuelle iholle. Fillerina® 12HA Specific Zones on kliinisesti testattu.



Annostelu:

Uudessa roll-on-applikaattorissa on viisi pientä ruostumattomasta teräksestä valmistettua hierontapalloa. Ne vapauttavat sopivan määrän geeliä, ja geeli on helppo levittää sekä kaulalle että dekolteelle.
Applikaattoria painetaan kevyellä paineella ihoa vasten, johon haluat levittää geeliä. Näin saadaan pieni määrä geeliä, joka levitetään kaulalle ja dekolteelle kevyin vedoin.
Odota 2 minuuttia, jotta vaikuttavat aineet imeytyvät ihon läpi.
Taputtele kevyesti ylimääräinen tuote ihoon, jotta loppu geelistä imeytyy.
Toista käyttö kahdesti päivässä puhdistetulle iholle.

Applikaattori sisältää geeliä vähintään 1 kuukauden ajan ja sitä voidaan käyttää tarpeen mukaan.
On tärkeää, että geeli levitetään puhtaalle iholle.


Käyttötarkoitus:

Hyaluronihappojen määrä vähenee vähitellen ikääntymisen myötä ja näkyy epätasaisuuksina, ihon löystymisenä ja volyymin vähenemisenä.
Muutokset kaulan alueella voivat olla erityisesti:
Ohut iho kaulan ja dekolteen alueella
Kaulan ja dekolteen alueen ihon epätasaisuus.

Fillerina® 12HA Specific Zones Neck & Cleavage on tasoittava ja kiinteyttävä vaikutus kaulan ja dekolteen ohuelle iholle.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Carbomer, Lactobacillus Ferment, 1,2-Hexanediol, Bacillus Ferment, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Decylene Glycol, Calcium Hydroxymethionine, 3-Aminopropane Sulfonic Acid, Sorbic Acid, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.