Ducray Keracnyl Foaming Gel 400 ml

29,11 €
72,78 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 400ml
Tuotenumero (Muu) 9274196

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Saippua-aineeton puhdistusgeeli rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja akneiholle. Uusittu puhtaampi koostumus. Voidaan käyttää yksin tai yhdessä lääketieteellisten aknehoitojen kanssa (myös suun kautta).



Annostelu:

Käytä Keracnyl Foamin geliä kostutetulle iholle aamuin, illoin. Vaahdota geeli iholle pyörivin liikkein ja huuhtele pois runsaalla vedellä. Kuivaa iho pyyhkeellä. Puhdistusgeeliä voidaan käyttää aknelääkityksen aikana.


Käyttötarkoitus:

Poistaa iholta epäpuhtaudet ja myös meikin. Soveltuu kasvoille ja vartalolle.
Voidaan käyttää 9-vuotiaasta alkaen. Puhdistusgeelillä on rauhoittava ja kosteuttava vaikutus ja se jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Miellyttävä, kevyt tuoksu.
Sisältää ainutlaatuista Myrtacinea, joka auttaa vähentämään ja ennältäehkäisemään epäpuhtauksia. Glyseryylilauraatti hillitsee talineritystä ja glyseriini kosteuttaa.


Ainesosaluettelo:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.
WATER (AQUA)ZINK COCETH SULFAT.CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOLGLYCERINLAURYL BETAINE.DECYL-GLUCOSID.POLYSORBAT 20TRIDECETH-9.BLUE 1 (CI 42090) (1225)ZITRONENSÄURE.DUFT (PARFUM).GLYZERYLLAURAT.EXTRAKT VON MYRTEBLÄTTERN (MYRTUS COMMUNIS)PEG-40 HYDROGENIERTES RIZINUSÖL.PEG-5 ETHYLHEXANOAT.PPG-26-BUTETH-26.SODIUM BENZOATE.SODIUM CHLORIDE.NATRIUMHYDROXID.TRISODIUM ETHYLENDIAMIN DISUCCINAT.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.