Puhdas+ Beauty DNA Serum Elastic 30 ml

47,94 €
1598,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 342270

Markkinoija

New Organics Oy

Puhdas+ BEAUTY DNA on uusi ja innovatiivinen ihonhoitokonsepti joka tarjoaa täsmätuotteita ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin DNA SKin testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee. Elastic seerumi on tarkoitettu Sinulle, jonka iholla on geneettisten ominaisuuksien vuoksi taipumus kadottaa kimmoisuutensa. Ihon elastisuus viittaa ihosi kykyyn venyä ja palautua paikoilleen. Ihon joustavuus antaa meille täyteläisen, terveen näköisen ihon. Kun iho menettää kimmoisuutensa, se alkaa roikkua ja rypistyä. Ihon kimmoisuus on parhaimmillaan nuorena ja vähenee hitaasti iän myötä, kollageenin luonnollisen muodostuksen vähentyessä. Elastic seerumin sisältämä Maraljuuri palauttaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta erityisesti mikrorullauksen kanssa yhdessä tehtynä.



Käyttötarkoitus:

Levitä seerumia muutama tippa aamuin illoin puhtaille kasvoille. Seerumia voit käyttää sellaisenaan multipurpose-tuotteena tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.


Ainesosaluettelo:

Glycerin, Aqua, Propanediol, Zizphus Jujuba Seed Extract, Heterotheca Inuloides Flower Extract, Phytoecdysteroids, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.