Olivia Klein Detox Masque 50 ml

11,02 €
220,40 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9245717

Markkinoija

Olivia Klein Oy

Aktiivihiiltä, hyaluronihappoa ja pantenolia sisältävä puhdistava ja kosteuttava voidenaamio kaikille ihotyypeille. Jättää ihon heleäksi, pehmeäksi ja kimmoisaksi. Mieto luontainen tuoksu. Ei lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Vegaaninen.



Käyttötarkoitus:

Kaikille ihotyypeille soveltuva puhdistava ja ravitseva kosteusnaamio, joka jättää ihon kosteutetuksi, pehmeäksi ja kimmoisaksi. Levittyy iholle raikkaana ja kevyenä voiteena, joka vaikuttaessaan kuivuu iholle pehmeäksi, poishuuhdeltavaksi geeliksi. Sisältää mm. ihon pintaa kevyesti puhdistavaa aktiivihiiltä, kosteutta tehokkaasti iholle sitovaa hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia, ihohuokosia tasoittavaa B3-vitamiinia sekä ravitsevia kasviuutteita, mitkä yhdessä tukevat hehkuvan, kuulaan ja elinvoimaisen ihon ylläpitoa. Suositellaan erityisesti kuivan, kosteusköyhän ja elottoman sekä rasvaisuuteen ja epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon viikoittaiseen hoitoon. Miedon koostumuksen ansiosta naamio soveltuu myös herkälle iholle.
Hiero hellävaraisesti peittävä kerros naamiota puhdistetulle, kostealle iholle välttäen silmänympärysaluetta ja jätä vaikuttamaan 15 minuutiksi. Huuhtele pois huolellisesti lämpöisellä vedellä ja lisää muut ihonhoitotuotteet normaalisti. Suositellaan käytettäväksi 1–3 kertaa viikossa tarpeen mukaan. Luontainen hiilen sekä kasviuutteiden tuoksu. Ei lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Vegaaninen.


Ainesosaluettelo:

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, POLYSORBATE 60, DIMETHYL SULFONE, DIMETHYLAMINOETHANOL TARTRATE, HYALURONIC ACID, ASPALATHUS LINEARIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CHARCOAL POWDER, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PANTHENOL, NIACINAMIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PUNICA GRANATUM SEED EXTRACT, SALIX ALBA BARK EXTRACT, XANTHAN GUM



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.